donderdag, februari 17, 2005

Verdammt

Net nu ik woensdag geen verhaal post hier, loopt alles uit de hand. Ajaks maakt een mooie goal, Feyenoord verliest, we worden genaaid bij CKV en ga zo maar door. In ieder geval was het weer een bewogen dagje, zeker na het trauma van woensdag. Wat was dat trauma dan? Vaginale scheten. Je zult het niet geloven, maar het bestaat. Kijk hier maar eens.
Vandaag zoals gezegd een bewogen dag, beginnend met Geschiedenis waarbij we ons gaan verdiepen in godsdienst en levensbeschouwing. Nou zijn wij natuurlijk zeer geïnteresseerd in het laatste, maar daar krijgen we dan weer niks over te horen. Bij Economie hebben we niet veel gedaan, daarna een tussenuur met kaarten en eten. De eerste voldoendes voor Maatschappijleer zijn binnen, een 6.6 en een 7 voor m'n herkansing. Prachtpunten voor een kutvak.
Tijdens de tussenuren waren er dubieuze opmerkingen van Joey H. te bespeuren. Overigens won Joey H. het FIFA-toernooi wel glansrijk, door mij in de finale met 3-0 te verslaan. Erg moeilijk, gezien zijn 2 vrije trappen en mijn 3 rode kaarten. Marco deed nog zijn uiterste best tegen Dimitri, waardoor hij derde werd na een 3-0 overwinning. Dimitri was vanzelfsprekend dus kansloos.
Bij CKV hadden we alweer een jodenopdracht gekregen, waardoor we actief moesten worden. Kent u dat verschijnsel, actief zijn in uw laatste uur? Dan heeft u dr waarschijnlijk net zo'n hekel aan als ons. Anyhoe, we waren om 1615 uit en om positief te doen: nog maar 1 dag tot het weekend!

Wat een hunk. De nieuwe Tom Cruise als je het mij vraagt. Platnuken die hap dus. Een e-tje dr bij en het is vast van toepassing op haar

Geen opmerkingen: